agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni37Beğeniler
  • 5 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen hosseda
  • 6 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-10-2016, 17:14   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
el açması kıymalı börek

Bu böreği netten okuduğum tarifler ile üçüncü seferde başarabildim. Eğer üstünün sertliği olmasaydı tek kelime ile mükemmel bir el açması börek olacaktı. Muhtelif yollar olduğunu okudum gene netten yumuşak üst için ama tecrübeli olanlardan net bilgiye ihtiyacım var ( böreği fırından alır almaz üzerini su ile elimle az nemlendirdim sonra üzerine nemli tülbent serdim onun üzerine bez örttüm ama genede sertlik yok olmadı...soda çok yazılmış ama kesin çözümü bilen mutlaka vardır diye düşündüğümden buraya yazdım meselemi).

Not. Tarifi bilahare yazacağım.

Eklenen Resimler
  
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025