agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni37Beğeniler
  • 5 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen hosseda
  • 6 Gönderen hosseda
  • 7 Gönderen hosseda
  • 4 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-11-2016, 13:58   #6
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Böreği tekrar denedim hafta sonu.
Hamuru açma konusunda pek ilerlemem olamadı, çok zorlandım. Fırını kuvvetli yakmışım, böreği sürer sürmez üzeri kızarmaya başladı, eyvah yanacak börek diye geri aldım tepsiyi üstünü başka bir tepsi ile kapatarak tekrar koydum fırına ve üstü kapalı halde pişti. Bu sebepten sanırım üstü de yumuşak sayılacak bir börek oldu. Ancak böreğin üzerine piştikten sonra tereyağını gene de sürdüm.

Lezzetli bir börek oldu ki evden gene isteriz demekteler.

Yerel bahçem beğendi.
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025