agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni34Beğeniler
  • 7 Gönderen aleydi
  • 4 Gönderen A_NOMAD
  • 5 Gönderen aleydi
  • 3 Gönderen sevgihoca
  • 3 Gönderen aleydi
  • 2 Gönderen sevgihoca
  • 3 Gönderen aleydi
  • 4 Gönderen Mücevher Çalısı
  • 3 Gönderen aleydi

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-11-2015, 13:10   #5
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
İçinde su da vardır herhalde değilmi Aleydi?Sırf pekmezle içimiz yanar diye düşünüyorum.
Su biraz isteğe bağlı Sevgihocam. İsterseniz suyla nişastayı eritip dökebilirsiniz. Biz bunu susuz yapmışız. Bende emin olamadım suyu yazıp sildim. Öyle yakıcı bir tadı yok. Ben çok tatlı sevmem. Yinede bunu sevdim. Birazda kullandığınız pekmezin yoğunluğu önemli. Harnupta koymuştuk buna biraz. Üzüm pekmeziyle karışık daha güzel oldu sanki.. Zevkinize göre artık. Denemenizi öneririm.

A_NOMAD, Jakin ve sevgihoca beğendi.
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025