agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni57Beğeniler
  • 9 Gönderen aleydi
  • 3 Gönderen hira
  • 4 Gönderen aleydi
  • 4 Gönderen hira
  • 12 Gönderen aleydi
  • 4 Gönderen hira
  • 3 Gönderen sapinuva
  • 6 Gönderen glcn06
  • 1 Gönderen aleydi
  • 5 Gönderen glcn06
  • 1 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-03-2015, 12:54   #9
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi glcn06 Mesajı Göster
ben uzun zamandır evde pidemi kendim yapıyorum. bazen fırında bazen tavada pişiriyorum. biz tavada pişeni daha çok seviyoruz. hamurumu tam buğday unu ve beyaz unu karıştırarak mayalıyorum.
Eline sağlık çok güzel sevgili glcn06 . Biraz anlatırmısın tavada nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum .

glcn06 beğendi.
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025