agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler
  • 7 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen malina
  • 6 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 3 Gönderen Sevgi Durul
  • 2 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen glcn06

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-03-2015, 14:44   #9
Ağaç Dostu
 
glcn06's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2012
Şehir: ankara
Mesajlar: 300
buda benim sürekli yaptığım çikolatalı ve hindistan cevizli kekim

1 bardak sıvı yağ
1 bardak süt
1 bardak şeker
1 paket kabartmaz tozu
1 paket vanilin
3 yumurta
1 bardak hindistan cevizi
2 yemek kaşığı kakao
1/2 bardak bitter damla çikolata (**** ufak ufak parçalanmış bitter çikolata)
bir çimdik tuz.
ve un
yumurta ve şeker mikserle şeker eriyinceye kadar karıştırılır. yağ, süt eklenip karıştırılır kakao, hindistan cevizi , kabartma tozu, vanilin, bir çimdik tuz eklenip karıştırılır. akışkan bir kıvam oluncaya kadarun eklenir. 2- 2,5 bardak kadar. önceden ısıtılmıs 180-200C fırında 20dk kadar pişirilir.
istenirse üstüne çikolatalı sos dökülebilir.

Eklenen Resimler
 
efeege beğendi.
glcn06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
çikolatalı kek, isviçre kremalı pasta, kutlama pastası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025