agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni20Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen hanımeli
  • 1 Gönderen hanımeli
  • 7 Gönderen hanımeli
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-02-2014, 18:24   #1
Ağaç Dostu
 
hanımeli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-03-2013
Şehir: izmir
Mesajlar: 348
Name:  image.jpg
Views: 768
Size:  39.8 KB

Sonra 3 bardak un 1 bardak nişasta,vanilya,tarçın,toz zencefil ekliyoruz ve ele yapışmayın hamur olana kadar yoğuruyoruz.buzdolabında yarım saat dinlendirip stres film üzerinde parça parça kopararak( her seferinde bir kurabiye olacak,toplu şekilde açmıyoruz)meydana ile yarım santim kalınlığında açıyoruz.

hanımeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-02-2014, 18:26   #2
Ağaç Dostu
 
hanımeli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-03-2013
Şehir: izmir
Mesajlar: 348
ve istediğimiz kalıpla kesip yağlı kağıt ya da silikon pişirme tabanı üzerine koyup,
180 derece de 14 dk.pişiriyoruz.
Name:  image.jpg
Views: 468
Size:  41.0 KB

efeege beğendi.
hanımeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-02-2014, 18:27   #3
Ağaç Dostu
 
hanımeli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-03-2013
Şehir: izmir
Mesajlar: 348
Name:  image.jpg
Views: 590
Size:  59.5 KB

Şeker hamurunu da kurabiyeyi kestiğimiz kalıpla kesip çok az su ile kurabiyenin üzerine yapıştırıp istediğimiz gibi süslüyoruz
Afiyet olsun

hanımeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025