agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni48Beğeniler
  • 5 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen Güler
  • 6 Gönderen Güler
  • 10 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen hozat
  • 4 Gönderen birnefestoprak
  • 3 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen yigit666
  • 1 Gönderen yigit666
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen loveforlife
  • 2 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen birnefestoprak

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-01-2014, 23:36   #9
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
En alta koyduğunuz ve kabın kenarlarından taşan ilk iki yufkayı muhallebi üzerine çeviriyorsunuz. İkinci yufkadan sonra konan yufkalar hep buruşturularak ve kabtan taşmadan yerleştiriliyor. Muhallebiden sonra da 9 yufka yine buruşturularak yerleştiriliyor, son olan yirminci yufka düz konuyor.
10 altta 10 tane de muhallebi üstünde toplam 20 yufka.
(Baklavalık yufkalar çok ince kâğıt gibi zaten)

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025