agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni48Beğeniler
  • 5 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 4 Gönderen Güler
  • 6 Gönderen
  • 10 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-01-2014, 00:18   #1
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Aralarına az miktarda tereyağı damlatarak 10 tane yufkayı buruşturarak kabınıza yerleştirin.
Onuncu yufkayı da buruşturarak koyduktan sonra üzerine sakızlı muhallebiyi sererek kenarlarından taşan ilk iki yufkayı muhallebi üzerine kapatın ve yine üzerine buruşturarak ve aralarına az miktarda yağ damlatarak diğer yufkaları döşeyin.

Name:  IMG_3675 (600 x 450).jpg
Views: 8694
Size:  40.9 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025