![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2012
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 249
|
Bizim buralarda armut pekmezi çokça yapılır. Yalnız armut türü önemli. Eski yerli çeşitlerle oluyor. Son derece lezzetli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
Bu sene armut pekmezi yaptık. Pekmez içinde 1mm kadar cam kırığı gibi küçük parçalar çıktı. Bu normal mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2018
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 495
|
Satışınız var ise 1 küçük pet şişe alabilirim tadına bakmak için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Çok az miktarda meyvemizi değerlendirmek için yaptık. Hem miktar olarak hem de beceri olarak satılacak seviyede değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|