agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni33Beğeniler
  • 5 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 5 Gönderen almanyalı
  • 1 Gönderen Fagus Sylvatica
  • 1 Gönderen almanyalı
  • 1 Gönderen Fagus Sylvatica
  • 1 Gönderen sındırgılı
  • 2 Gönderen incii
  • 2 Gönderen almanyalı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-03-2013, 09:23   #12
Ağaç Dostu
 
incii's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2012
Şehir: Viyana / Nigde
Mesajlar: 248
Sevgili Almanyali, sabah sabah istah acici hamur isleri göstermeyin bize) cok güzel görünüyor ellerinize saglik.

Benim de en az hafta bir kez (cocuklarin israrina dayanamadigimdan) yaptigim hamur islerin´den biri pizza´dir.

Pizzaci bir arkadas´dan aldigim hamur icin tarifi sizinki gibi sadece yas mayayi bir badak su da islatip gerisinide ala bildigi kadar sütle yoguruyorum hamuru, (yaklasik bir kilo una 1/2 litre süt) tavisiye ederim, Sevgiler

edip45 ve almanyalı beğendi.
incii Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025