agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni33Beğeniler
  • 5 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 3 Gönderen almanyalı
  • 5 Gönderen almanyalı
  • 1 Gönderen Fagus Sylvatica
  • 1 Gönderen almanyalı
  • 1 Gönderen Fagus Sylvatica
  • 1 Gönderen sındırgılı
  • 2 Gönderen incii
  • 2 Gönderen almanyalı

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-03-2013, 23:48   #3
Ağaç Dostu
 
almanyalı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-10-2012
Şehir: frankfurt
Mesajlar: 1,915
Galeri: 6
Önce ılık su yarım paket maya, yağ ve tuzu iyice elimizle karıştırıyoruz.
Name:  aviary_1363645480939.jpg
Views: 689
Size:  52.5 KB

Bir tepsi için bir buçuk su bardağı un yetiyor, iki beze yapıyoruz, hamur yumuşak olacak ki çabuk açılsın.
Name:  aviary_1363645540494.jpg
Views: 620
Size:  35.8 KB

Tepsimize denk gelecek biçimde açıyoruz.
Name:  aviary_1363643127751.jpg
Views: 1045
Size:  47.4 KB

Pizza tepsimizi kağıt rulo ile iyice yağlıyoruz ki yapışmasın.
Name:  aviary_1363645597202.jpg
Views: 663
Size:  42.6 KB

Açtığımız hamuru tepsiye alıp yayıyoruz, kenarından taşan fazlası varsa kesiyoruz ve çatalla minik delikler açıyoruz k çok kabarmasın.

Eklenen Resimler
 
almanyalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025