![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Kete
azerbaycanin meshur kətəsini yapilişi. ilk olarak normal hamur yapip(un,tuz ve sudan)dinlənmeye brakiyoruz.1 saat kadar bekletip yuvarliyoruz.bende tam 65 hamur cikti. ![]() sonra ispanak,kişniş,dereotu,ve yeşil sogani orta büyüklükte doguyoruz ![]() sonra yeşillikleri peynirle ovalayip harmanliyoruzve iç malzememiz hazir. ![]() sonra yufkalari orta incelikte aciyoruz. ![]() aciyoruzzz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
sonra icliyimizi actigimiz hamurun bir tarafina yayiyoruz ![]() sonra kenarlarini ust uste getirip parmaklarimizin yardimiyla kapatiyoruz. ![]() ve pişmeye hazir. ![]() ben elektrikli saçda yaptim normal saçtada yapilabilir. ![]() ve alti kizardiktan sonra ![]() çevirip ustunude kizartip hazir hale getiriyoruuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
ve hazir olan kətəmizi zevke gore sicak ve ya soguk uzerine bir kac tane kesik atip icine tereyegi koyarak tuketiyoruz.tereyagi uzerinede surulebilir. ![]() soguduktan sonrada tereyaginda tavada isitipda yiyebiliriz. e hadi afiyet olsun.azericede nuş-i can olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|