agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen Eser İlhan

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-07-2013, 18:57   #1
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A Mesajı Göster
Acelesi olanlara bir yoğurtlu dondurma tarifi de ben vereyim: buzluğunuzda ahududu, vişne veya benzeri donmuş meyveniz var ise donmuş halde blender ya da robotta bir ölçü donuk meyve yarım ölçü yoğurt ve tercihiniz ölçüsünde bal veya pekmez koyup bir iki dakika çevirin. Şahane dondurmanız hazır!

Oğlum çubukluların donmasını bekleyemediğinde böyle yapıyorum..
Vişnelisi harika oldu. Bal ve pekmez tadını pek sevmedim. Az miktar pudra şekeri ile denedim, daha damak tadıma uygun oldu. Şeker hiç konmasa da olur belki. Denemek lazım.. Ne de olsa vişneli dondurma ekşi tadı ile çok güzel
Bugün süzme yoğurt / pekmez ve ceviz ile cevizli dondurma yaptım. Şu an buzlukta. Krema halinde tadı fena değildi. Belki biraz tarçın da fena olmayabilir..

Ozlem A ve loveforlife beğendi.
Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025