agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni38Beğeniler
  • 2 Gönderen
  • 9 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 4 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 4 Gönderen aleydi
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-12-2015, 11:39   #1
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Püf noktasını yazdığınız iyi olmuş,Aleydi.Çünkü en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.
Sevgihocam buraya tarif yazmamdaki sebep hepsi denenmiş tarifler. İlk Tarifimi yazdığımda sağolun hepiniz destek olup yazmamı teşvik ettiniz. Yoksa internette binlerce tarif var. Püf noktaları önemli. Normal derece kızarttığnızda şerbeti döktüğünüzde, hamurun rengi çok koyulaşıp çirkinleşecek. Oysa biz nar gibi kızarmış olsun istiyoruz. Bunun içinde biraz az kızartıp, şerbeti döktüğümüzde koyulaşacak. Nette yazanlar bu tür püf noktalara değinmiyorlar. Şimdiden afiyet olsun.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025