agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni38Beğeniler
  • 2 Gönderen yener.T
  • 9 Gönderen aleydi
  • 3 Gönderen Mücevher Çalısı
  • 2 Gönderen aleydi
  • 2 Gönderen hira
  • 4 Gönderen aleydi
  • 3 Gönderen Jakin
  • 3 Gönderen sevgihoca
  • 4 Gönderen aleydi
  • 2 Gönderen hira
  • 3 Gönderen aleydi

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-12-2015, 07:03   #7
Ağaç Dostu
 
Jakin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-05-2015
Şehir: Mersin
Mesajlar: 1,334
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Hiracım görüşemiyoruz hiç. Çok pratik yapımı çok kolay. Bir kaç püf nokta daha söyleyim sana deniyeceksen. Hamuru çok pişirmiyoruz. şerbeti dökülünce biraz daha kızarıyor. Şerbet soğuğa yakın ılık olacak. Hamur fırından çıkarınca sıcakken döküyoruz şerbeti.
Hira'cığım ben de özledim, nerelerdesin?

Aleydi'ciğim böyle püf noktalarını paylaşanlara bayılıyorum..
Sevgiler..

Jakin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025