agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni111Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-06-2012, 00:01   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
Sn.Kelebek Çalısı,tarifinize ne kadar una,ne kadar maya koyulacağını belirtmemişsiniz..Bunu sizden rica edebilirmiyiz.Saygılar.
Dr. Oetker instant maya zaten standart ambalajlarda satılmakta. Bir paket mayanın tamamı (fotoğrafta görünmekte), ölçeğini verdiğim kadar oda sıcaklığında su, tuz ile karıştırılır ve elenmiş un göz kararı olarak, kulak memesi kıvamı olarak tabir edilen duruma gelene dek ilave edilir.

Un kullanırken hiç ölçerek kullanmadığımdan kesin olarak bir ölçü veremiyorum. Hassas terazim olsa sizin için tartarak ölçüyü belirtmek isterdim. 300-350 gr arası olabilir. Simit yaptığımda ölçmeye dikkat ederek daha net bir şey söylemeye çalışırım.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025