agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni111Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-04-2012, 16:05   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Galeri: 44
Teşekkürler Sn. limon. Sağlığımızdan olmamak adına üç senedir kendi simidimizi kendimiz yaparız. Kimse de inanamaz bir türlü, evde simit nasıl yapılıyor diyerek.

Daha önce dışardan satın aldığım simitleri yediğimde her seferinde midemden rahatsızlandığımı farkettim. Mide yanması şikayeti bir yana, bir yandan da küf tadı sıklıkla rastladığımız bir sorundu. Pekmezli karışım ve sonrasında simidin bulandığı susam, pekmezin susamda oluşturduğu nem sebebiyle susamın küflenmesine yol açıyor, eğer kullandıktan sonra artan susamı atmazsanız.

Evde hijyenik, taze, ve sağlıklı simit yaptığımdan bu yana dışardan simit almıyorum ve tüketmiyorum.

Sevgiler.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025