agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler
  • 2 Gönderen Eser İlhan
  • 1 Gönderen Eser İlhan
  • 1 Gönderen Eser İlhan
  • 1 Gönderen Zekoş
  • 1 Gönderen Eser İlhan
  • 1 Gönderen Zekoş
  • 1 Gönderen alperfect
  • 1 Gönderen backyard
  • 1 Gönderen Gül-bahar
  • 1 Gönderen Eser İlhan
  • 1 Gönderen Gül-bahar
  • 1 Gönderen Eser İlhan

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-03-2011, 18:03   #9
Ağaç Dostu
 
Eser İlhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,298
Galeri: 1
Beyaz unla yapın. Bence daha garanti olur. Rengi çay ve pekmezden dolayı nasılsa yine koyu renk olacak. Hem böylece un ve kabartma tozunu rahat rahat birlikte eleyebilirsiniz. )

çiğdem42 beğendi.
Eser İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025