agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-01-2012, 20:03   #20
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-07-2004
Şehir: Adana
Mesajlar: 3,563
Galeri: 270
İlk bölüm

Nihayet oturup bir kaç fotoğraf yükleyebiliyorum.
Benimkiler biraz matematiksel formüle dayanıyor. Bu formülle yaptıklarım oldukça iyi tuttu. Formülümüz şöyle;

1 / 1.2 / 2.35 = Yumurta akı / Badem unu / Şeker (2 pudra şekeri . 35 beyaz şeker)

Yani 100 gr yumurta akı için 120 gr badem ununa, 200 gr pudra şekerine ve 35 gr beyaz şekere ihtiyacınız var.

(50 gr yumurta akı için 60 gr badem unu, 100 gr pudra şekeri ve 18 gr beyaz şeker)
(65 gr yumurta akı için 78 gr badem unu, 130 gr pudra şekeri ve 23 gr beyaz şeker)



Aman ölçmekle kim uğraşacak diyorsanız, okuduklarım ve öğrendiklerim bana pişirme işinin teknik bilmeden olmayacağnı söylüyor. Seçim sizin.

Eklenen Resimler
   
aleydi beğendi.
backyard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025