agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-01-2012, 14:00   #19
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-07-2004
Şehir: Adana
Mesajlar: 3,563
Galeri: 270
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nilüfer Mesajı Göster
Makaron, bizim bildiğimiz acıbadem kurabiyesinin renklendirilmiş ve arsına krema koyulmuş hali sanırım.
Hamuru aynı çünkü. Ben fark göremedim.
Aslinda tam acibadem kurabiyesi demek dogru olmaz
Acibadem kurabiyesi ile kopuk olarak bildigimiz bezenin karisimi diyebiliriz belki
Tutturmasi pek kolay degil, dogru tadi ve kivami bulmak icin heba ettigim makaronsu seylerin sayisini hatirlamiyorum ve halen de "gozlerinin hastasiyim ben bu isin ustasiyim" kivamina gelmis degilim

Laduree ve Pierre Herme`nin seviyesine ulasmak, hayal gibi olsa da, denemelerime devam edecegim.

Su an is hali, tarif ve fotograf paylasamiyorum, eve gidince kara kapli defterimi acip neler ogrenmisimi yazabilirim

(noktalamalarima takmayin lutfen, klavye sorunu

backyard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025