agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-12-2010, 23:43   #17
Ağaç Dostu
 
BenBen1967's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-10-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,280
Galeri: 3
Evet malina tarif o . Yumurta aklarını tartmadım ben 2 yumurta akı kullandım hep ve elimde bir yığın sarı kaldı. İlk verdiğim tarifide yaptım oda oluyor püf noktası yumurtaları köpük haline getirme işlemi 2 dakika sürmeliymiş. Yumurta aklarını köpük haline getirirken çırpıcıyı yavaştan en hızlıya kademe kademe arttırın birden en hızlı devirde yapınca aklar sulanıyor ve işe yaramıyor. Kuru malzeme eklenirken muhakkak tahta bir kaşık veya spatula kullanın. Birde yumurtaları cam veya metal kapta çırpın plastik olmamalı.( cam tercih edilir)

BenBen1967 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025