agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-08-2009, 16:31   #1
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Bir değişiklik, farklılık daha olsun isterseniz kalan kalıpla kestiğiniz bir kaç tanesinin üzerine sürdüğünüz yumurta sarısının içine sarı gıda boyası karıştırıp öyle sürün.

Eklenen Resimler
 
M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-08-2009, 16:33   #2
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Bunları fırına vermeden önce üstlerine akmayacak koyulukta olan bir reçelden, örneğin karadut reçelinden birer kaşık koyabilirsiniz.

Eklenen Resimler
 
M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-08-2009, 16:37   #3
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Fırından çıkınca tabağa koyup servis yapabilirsiniz, süt ile birlikte çocuklarınız (sizler içinde tabi) güzel bir lezzet olacaktır. Babaannem bu kurabiyelerin yumuşak kalması için iyice ılındıktan sonra, altına temiz bir mutfak bezi serilmiş bakır tencereye koyup ağzınıda kapatırdı. Dilerim sizlerde yapar ve beğenerek yersiniz.

Afiyet olsun.

Eklenen Resimler
 
M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025