agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni21Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-08-2009, 16:25   #1
Ağaç Dostu
 
Müjgan Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-06-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 654
Galeri: 11
Bu çöreği sizden daha iyi yapabilecek biri olacağını sanmıyorum,yürekten bir pekiyi de benden.Ekmek hamuru ile yapınca gerçekten ustalaşmak lazım,önceleri öyle taş gibi ekmekler yaptım ki kuşlara bile rica minnet yediremedim.
Haşhaş yağını çok kullandığım için(bir ölçü haş.yağı,iki ölçü kokusuz terebentin karıştırıp boyayı yumuşatmada kullanıyorum) Afyon dan getirtiyorum,tabi bu arada ezilmiş haşhaş da rica ediyorum.

Müjgan Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:47.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025