agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni21Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-08-2009, 16:12   #1
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Elinizin altında bulunan haşhaş yağını nereden alıyorsunuz, resim malzemeleri için satılan minik şişeler değil, değil mi?

Ben de ilk başta ekmek hamurundan denemiştim. O zaman daha da acemiydim, yağlı olmasın diye yağı da kısmıştım ve kaskatı bir çörek olmuştu. Hamur işi konusunda pek tecrübeli değilim ama iki senedir ekmeği evde yaptığımdan kıvam, mayalanma konusu çok yabancı gelmiyor artık. Geçen sene sade hamura değişik malzemeler katarak denemeler yaptım ve hepsini yazdım. Bu çöreğin yenisiyim ama bununla büyüyenlerden "pekiyi" not aldığım için bu son tarifi saklıyorum.

Jakin beğendi.
Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025