agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-06-2009, 17:35   #1
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Hazırlanışı:
1-İlk önce bir adet somun ekmeğini ortadan ikiye kesiyoruz ve açıyoruz. Ekmeği iki parçaya bölmüyoruz.
2-Salça,zeytin yağı,tuz,karabiber,kimyon,kekik hepsini bir kapta toplayıp sos oluşturuyoruz.
3-Oluşturduğumuz sosu ekmeğimizin üstüne sürüyoruz.
4-Sucuklarımızı yuvarlak olarak kesiyoruz.Kestiğimiz sucukları sürdüğümüz sosun üstüne yerleştiriyoruz.
5-Sucukların üzerine yuvarlak olarak kestiğimiz domatesleri yerleştiriyoruz.
6-Rendelediğimiz peyniri(kaşarda olabilir) üzerine serpiştiriyoruz.
7-Biberleride yuvarlak oolarak kestikten sonra üzerine koyuyoruz.
8-Fırına koymadan 15 dk önceden 200 derecede ısıttığımız fırına koyuyoruz.Fırana koyduktan sonra ısıyı 150 dereceye düşürüp 15 dk pişmeye bırakıyoruz.

AFİYET OLSUN

Eklenen Resimler
  
Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-06-2009, 17:37   #2
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Fırından çıktıktan sonra ilk görüntü

Eklenen Resimler
   
Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025