agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-05-2009, 15:46   #1
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Hamuru için:
4 yumurta
4fincan un
4 fincan buğday nişastası
4 fincan şeker
2 paket kabartma tozu
1 vanilya

Üzeri için:
1,5 bardak su
2 kaşık kakao
2 kaşık şeker

Süsleme için:
2 paket krem şanti
20-30 (dilime göre) orta boy çilek
Çilek miktarı kadarda damla çikolata
Hindistan cevizi


Düzenleyen Fatih : 07-06-2009 saat 21:24
Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-05-2009, 15:52   #2
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Hamuru hazırlayıp pişirdikten sonra ılımaya bırakıyoruz.
Kakao sosunu hazırlayıp ılıyınca kekimize çatal batırıp küçük delikler oluşturuyoruz.Deliyoruz da kastım kakaonun kekin içine girmesini sağlamak.
Kekin kakao sosunu içine çektiğine emin olduğumuz anda yaklaşık 20-25 dk sonra krem şantiyi üzerine yayıp kesiyoruz.kestiğimiz herbir dilim için bir çileği önce ortadan daha sonra tekrar kesmediğimiz taraftan dörtde ayırıyoruz.Ama tamamen kesmiyoruz.Ortasına damla çikolata koyuyoruz

Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025