agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen kaju

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-04-2009, 19:20   #4
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-07-2007
Şehir: ist
Mesajlar: 452
Karaköy poğaçasında kesinlikle maya veya kabartma tozu yoktur.
Tanıdığım bir pastaneci sadece yağ, un, tuz ve su'dan ibaret olduğunu söylemişti. İşin sırrı ise katı yağ eritilmeden un ile iyice yoğurulmasında imiş. Tam anlatmıyor ama sanırım hamur milföy hamuru gibi işlem görüyor. Hamuru açıp katlıyorsunuz. Bir gece buzdolabında bekletiliyorsunuz ertesi gün tekrar aynı işlem yapılıyor ve ondan sonra pişiriliyor..

kaju Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025