agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler
  • 1 Gönderen Zekoş
  • 1 Gönderen Zekoş
  • 1 Gönderen Zekoş
  • 1 Gönderen Zekoş
  • 1 Gönderen katmer
  • 1 Gönderen Zekoş

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-05-2009, 01:14   #1
Ağaç Dostu.
 
Zekoş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-05-2009
Şehir: ÇORUM
Mesajlar: 816
Galeri: 4
Pratik açma

MALZEMELER:
*2 su bardağı süt
*Yarım su bardağı su
*2 adet yumurta
*1 paket yaş maya
*4 yemek kaşığı şeker
*2 yemek kaşığı tuz
*1 su bardağı sıvıyağ

HAZIRLANIŞI:
Öncelikle bir yumurtanın sarısını ayırın (üzerine sürmek için).
Süt ve suyu karıştırıp ılıtın,içinde mayayı eritin.
Diğer malzemeleri de katıp yumuşak bir hamur yoğurun.
Elinizi yağlayıp hamurdan parçalar koparıp açma şekli verin.Yağlanmış tepsiye dizip yumurta sarısı sürün.
Tepside mayası gelip kabarınca pişirin. (not:resim koymayı bilmediğimden resmini koyamıyorum;ama korkmadan yapabilirsiniz defalarca yapılmış bir tariftir)
AFİYET OLSUN

Zekoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025