![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-01-2009
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 98
|
Gerçekten pratik bir tarife benziyor, ne kadar un konuluyor göz kararı mı? Sayın Zekafet, tatlı kurabiye tarifleri varsa onları da yazabilir siniz. ![]() Hoşcakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
Şehir: istanbul
Mesajlar: 611
|
Benim komşumda yapıyor bu açmayı.Pastane açmasına benziyor.Ama bunu yapmaktaki püf noktası hamurunun çok yumuşak olması vede hamura açma şekli verirken eller hafif yağlanır ele alınan bir parça hamur solucan diye tabir ettiğimiz şekilde uzatılır.Sonra ortasından tutulup birbirine dolandırıldıktan sonra iki uç bir birine eklenir.Bu şekilde şekil verilen açma kat kat harika olur.Anlatabildimmi bilmem ![]() zekafet harika bir açma tarifidir bu.Ben kefilim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu.
|
sayın incifem ilerde size söz çok güzel tarifler gönderirim şimdi vaktim yok kusura bakmayın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|