agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-01-2009, 09:28   #8
Ağaç Dostu
 
papatyam's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2,608
Galeri: 1
Sevgili Kahyanur,
şekillendirmek değil de açmak zor kenarların çatlaması önemli değil çünkü rulo yapılıyor önce bir hamuru açtım sonra diğerini az açıp ilk açtığımın üzerine koydum sonra küçük merdane ile ikisini bir açmaya devam ettim zatem kocaman olmasına gerek yok 20 cm büyüklüğünde bile olsa yetiyor, normalde un kurabiyesi yaparken elimde yuvarlamak yerine kalıp tercih ediyorum çünkü yuvarlaklarım aynı boyda olmuyor

papatyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025