agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-01-2011, 10:27   #1
Ağaç Dostu
 
Baki Berk Kayalar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2005
Şehir: İzmit
Mesajlar: 762
Galeri: 73
İtalyanlar bal kabaklı risotto (pilav) yapıyorlar. Ayıklanıp kabukları soyulan ve ufak ufak doğranan bal kabakları bir tencerede kaynatılıp patates gibi haşlanıyor. Haşlanan kabaklar tenceredeyken kaşıkla eziliyor ve püre gibi bir şekle sokuluyor. Sonra içine pirinç konuyor. Pirinçler de piştikten sonra yemek hazır oluyor. Turuncu, yumuşak bir pilav oluyor. Tadı domatesli pilavı andırıyor. Damak tadımıza çok aykırı değil. Denemenizi öneririm. Özellikle domatesli pilav sevenler bal kabaklı risottoyu beğeneceklerdir.


Düzenleyen Baki Berk Kayalar : 11-01-2011 saat 10:28 Neden: Ayarlama
Baki Berk Kayalar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025