![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Cumhur Tomba, ben kargaların akıllı olduklarına ogün kalpten inandım, Bir de okadar sıkı topuz yapmamam gerektiğine,hayvancağıza zemin bayağı sert görünmüş olmalı. Toplantıda kimseye anlatamadım,zaten geç kalmıştım.Ama sonrasında personelle paylaştık,hala espri konusudur,hatırlar hatırlar güleriz. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu başlığı görünce; benim de aklıma fotoğraf sevdam yüzünden yaşadığım bir olay geldi. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum.. Sene 1987-88 . Cerrahpaşa dan mezuniyetimin ardından , mecburi hizmetli olarak Kars Ana Çocuk Sağlığı merkezine gitmiştim. O zaman Kars henüz birkaç ile ayrılmamıştı. Kritik sınır bölgelerine dayanan geniş , zaman zaman ulaşılması çok güç sınır köyleri ve kasabalarında onlarca sağlık evi ve sağlık ocağı ... Ben de merkezde olduğum için Dünya Sağlık Örgütü , Unicef ve Sağlık Bakanlığıyla eşgüdümlü olarak , uygulanan değişik kampanyaları ( Bağışıklama, kontrasepsiyon , bulaşıcı hastalıklar , taramalar vs.. ) bu uçlardaki sağlık merkezlerine; oralarda yaşayan kadınlara , çocuklara ulaştırmaya çalışıyorum. Tıbbiyeden yeni mezun olmanın da getirdiği heyecanla, ekibimdeki hemşire , doktor arkadaşlarla her gün farklı sınır köylerini ziyarete gidiyorum.. Tabii emektar, manuel fotoğraf makinam daima yanımda, çantamın içinde.. Yine öyle bir günde Arpaçay sınırında bir köydeyiz... Düzenleyen Ayşe Özdil : 19-12-2008 saat 23:51 |
|
|
|
![]() |
|
|