agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğa ve yaşama dair her şey > Geziler, Gezilecek Yerler, Türkiye'de önemli doğa alanları
(https)




Beğeni Düzeni46Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-12-2008, 21:00   #1
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Galeri: 1126
31.08.2005 de yani yazın ortası Enez sahili kalabalık değildi. Sanırım Çarşamba. Biz de denizden çıkmış, giyinmiş sahilde yürüyorduk. Birkaç kişi vardı, biri de simit satan çocuk....Denizin ve gökyüzünün rengi garip bir maviye dönüştü önce. Fotoğraf çektim bir kaç tane. Sonra birden bire ne olduğunu anlamadan ortalık karardı ve denizden müthiş bir rüzgar ve yağmur başladı. Yağmurla birlikte deniz suyu da savruluyordu. Kendimizi sahildeki yaz okulu çardağına zor attık.

Islanmaktan korunacağımızı sanıyorduk. Ama dört yanı açıktı. Islanacağımız kadar ıslandık bari koşa koşa eve gidelim dedik. Ama yağmur ve rüzgarın şiddeti öyle bir arttı ki. Artık ayakta duramıyorduk. Yere kapaklana kapaklana (biz koşmuyorduk rüzgarın şiddeti savuruyordu) kendimizi sahildeki motelin kafesine zor attık. (Gala motel,denize 70-80 m.mesafede)Sonra kafenin camları yere indi, masalar sandalyeler bir tarafa sürüklendi. Hepimiz mutfak tarafına sığındık. Böyle bir fırtına hiç görmemiştim. Yarım saat mi sürdü,vallahi bilemiyorum ama hiç bitmiyecek sandık. Sonra rüzgar dindi, sakin bir sağanak, sonra o da bitti. Arkasından yine güneş çıktı. Hiçbirşey olmamış gibi.

Ogün kökünden sökülmüş ağaçlar gördüm. Limanda balıkçı motorları hasar görmüş. Can kaybı söylentisi de vardı ama gerçek mi bilemedik. En çok da o simitçi çocuğu merak ettim ve birde denizde yakalanmadığıma şükrettim.
Otelin içinden çektiğim kısa görüntülere bazen bakıyor ve bir daha hatırlıyorum o günü.

Eklenen Resimler
   
Füreya beğendi.
Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025