![]() |
|
|
|||||||
7Beğeniler
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel fotoğraflar Vildan Hanım ellerinize, gözlerinize sağlık. Beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Gökçeada kimilerine beklediğini hiç vermez ve ertesi gün kaçarlar ![]() Kimileri de inanılmaz sever ve her sene uğramadan edemez, uğrayamayınca da burnunda tüter (Benim gibi)Çanakkale'de inanılmaz güzellikte anlatacağım daha çok köyler var ama fotoğraflarını internetten bulamıyorum. Kendim tekrar gidersem muhakkak bol fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak isterim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Limon arkadaşımıza katılıyorum. Ben de 2 saatlik gemi yolculuğunu göze alıp aynı gün akşam dönenlere şahit oldum. Oysa bilen biriyle gidilirse görülecek çok güzel yerler var. Özellikle çınarın bulunduğu yer; arkada kayalar, çınar ve önde deniz.. Tek canımı sıkan şey fenerin olduğu iskelenin karşısına yaptıkları dalgakıran olmuştu. Bir ada düşünün sahilinde oturuyorsunuz denizi göremiyorsunuz. Gün batımında güneşin denizin üzerinden batışını izleyemiyorsunuz. Fotoğrafın ortasındaki siyahlık dalgakıran seti. O olmasa ışığın denizdeki yansımalarını görsek fena mı olurdu ? 2 grup fotoğraflarınızdaki nerdeyse adanın sembolu olan kahveci değil mi ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
/
Giriş Tarihi: 11-02-2008
|
dereköy
arkadaşlar dereköyün gizemli bir tarafı var. o boş rum evleri, kilise, yaşlı zeytin ağaçları, başıboş koyunlar vs..ayrıca bir zamanlar idari bakımdan türkiyenin en büyük köyü imiş. ancak tüm bunlar bir yana benim en çok diikkatimi çeken köyün koca okul binasının duvarında yazan koca puntolu yazıydı: "ey Türk, sen herşeye kadirsin". yani bir rum köyünün okulunda böyle bir yazı bana enteresan geldi. her ne kadar Türkiye topraklarında olsa da.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
Evet yangına körükle gitmemek lazım ama Yunanistanda ana okullarında çocukların süt içtiği kupanın içine süt bitince görecekleri şekilde yazılan yazı türkler sizin düşmanınızdır. vs yazısından sonra pek de yadırgamıyorum ben |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-11-2014
|
gökçeada
Alıntı:
Gökçeada da yaşam hakkında beni biraz aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
![]() |
|
|