![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2007
|
Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi
Ben Ümraniye'deyim...yakın dedim...gezdim.. Bir kaç foto ile merak edenlere anlatayım... Öncelikle E6 devamı/Çamlıca gişe çıkışı yolundaki giriş kapısını " Burdan giriş yok" demek için açmışlar. Tarifleri ile otobanın öbür yanına geçtim. Bir parkta arabayı bıraktım. ![]() Böyle bir tünelden geçtim.... Çıkışta..." Eyvah yine mesire yeri " dedim... ![]() Tünel çıkışı mesire yeri gibiydi... ![]() Sonra bir göl.... Her yer Gelin-Damat dolu...O kadar çoklar ki....belki 15 çifte rastlamışımdır... Gelinlikle yürümeye çalışan günün çilekeşleri gelinler....arkada yüksek topuklu ayakkabılarla zor yürüyen akrabalar.... En arkada boru gibi bir objektifle fotoğrafçılar.... Kimi yerlerde tıkanıyorsun...bir bakıyorsun...ilerde gelin-damat foto çektiriyorlar...ve sen o dar yerden geçemiyorsun...Utana sıkıla bekliyorsun...Geri mi dönsem...falan...Sonra fotoğrafçı.." Gel abi gel...sen geç.." İlerde bir daha... ![]() Düzenleyen vural-can : 17-10-2015 saat 15:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2007
|
![]() Nilüferlerle dolu bir göl.... ![]() ![]() Bir çok bitkinin altı ağaç kabuğu...malç olarak kullanılmış... ![]() Yine ağaç kabuğu... ![]() Düzenleyen vural-can : 17-10-2015 saat 16:00 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|