![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
|
Burada Bonsai Sergisi düzenlemiştik. Ayrıntıları şu linkte görebilirsiniz, http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=21426 . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın tourkana Umarım tekrarını yapabilirsiniz, geçen yıl katılmak istemiştim işlerimizin yoğunluğundan gelememiştim. Siz, Tekin bey ve emeği geçen tüm arkadaşları yeniden görmek son derece güzel olurdu. Vermiş olduğunuz link içinde ayrıca teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın günebakan Kaçırmadınız, herkes tanışma heyacanı ile telaş içindeydik ve kalabalıktı masada kısa bir an konuşuldu fakat detaylarına inilmedi.. Baltalimanı Japon Bahçesi Japon bahçelerinde vurgu olarak kullanılan bu yapıların bir anlamı, üzerindeki şekil ve yazıların kendine has anlatımı, hikayeleri muhakkak vardır. ![]() Kasuga tourou (Kasuga feneri) farklı bir açıdan ayrıntılarda geziyoruz. Düzenleyen Nuri Murvet : 10-03-2011 saat 15:04 Neden: bilgi ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Japon bahçesi.
Sayın Nuri Mürvet Siz bir toplantı düzenler veya haber verirsinizde bizler katılmazmıyız? Her hafta en az iki defa önünden geçtiğim bu bahçeyi ben de merak ediyor ve bir türlü içine girmiyordum. Önceden izin alınmanın gerekip gerekmediğini bilmediğim için şimdiye kadar ziyaret etmedim. Yoksa önünden her geçişimde uğrar ve gezerdim. Ankstel in düzenlediği kaktüs sergisine mutlaka gelmek isterim. Sevgili Eser Bu gezi için Sumru da istekli. Herşey gönlünüzce olsun. Düzenleyen OSMAN45 : 09-03-2011 saat 22:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kapısı kapalı gibi durması sizleri yanıltmasın. Cumartesi Pazar dahil Mesai saatleri içinde giriş Halka açık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Baltalimanı Japon Bahçesine girip gezmek için gereken açıklamayı siz yapmışınız, bu konuyu atlamışım çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızı zevkle izliyorum, geçen sene Bonsai sergisine katılamadım sizinle tanışmayı çok isterdim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın OSMAN45 hoş geldiniz. Baltalimanı Japon Bahçesinin önünden geçipte girmemek, çok şey kaçırmışsınız. Biraz fazla zaman ayırın ayrıntılarda gezinin, sade güzelliğinin içindeki inceliği, zerafeti tadın, inanıyorum ki kendinizi huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Baharda bu toplantı için gerekli çalışmaları arkadaşlarımız yaparlar, bana düşen görev olursada seve seve yaparım. Herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Baltalimanı Japon Bahçesi Japon bahçelerinde vurgu olarak kullanılan yapılar... ![]() Kasuga tourou (Kasuga feneri) farklı bir açıdan ayrıntılarda geziyoruz. Düzenleyen Nuri Murvet : 10-03-2011 saat 15:05 Neden: bilgi ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Ortak hobi ve uğraşlarımız Bizi birgün mutlaka bir araya getirip tanışma fırsatımız olur inşallah. Bende siz ve tüm doğa tutkunları ile tanışmak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|