![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Nuri Bey Bitki temini konusundaki mesajları görünce, İÜ.Botanik Bahçesinde bitki satışı yapılıp yapılmadığını merak ettim. Ben bir kaç kez yaptığım ziyaretlerim sırasında herhangi bir satış yapıldığını görmedim. Charlaux arkadaşımız forum da açtığı sayfalarda buradan satın aldığı bitkilerden bahsediyor. Belirli dönemlerde mi satış oluyor? Bilgi verirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mucahit_inel Sizin iyi niyetle gönlünüzden geçeni dile getirdiğinizin farkındayım... Bahçeye gönüllü olarak katkıda bulunacağınızdanda eminim... Siz dile getirdiğiniz için, bende örnek olsun diye gönüllü yardım edecek arkadaşlarımıza ön söz, bilgi olması açısından hatırlattım... Botanik bahçesi bilim yuvası, hele bir gelin size ummadığınız kapılar açılacaktır. Yardımlarınızı bekliyoruz. Umarım kırılmadınız... Saygı ve selamlarımı gönderiyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2012
|
Beni anladığınız için teşekkür ederim kırılmadım tabi ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba sayın gçakar Bitki satışı var desemde olur yok desemde olur. Ticari amaçla üretim yapılmadığından göz doldurucu formlarda olmayan bitki türleri bulunmakta... Özellikle satış için ayrılan bir bölüm yok, üretim fazlası veya bitki cins ve tür fazlası olan bitkilerin toplanıp sergilendiği bölümden, beğendiğiniz bitki cinslerini bahçe sorumlusu bahçevan arkadaşlardan talep edin makbuz karşılığı size satış yapacaklardır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|