![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Zafer İnandıklı Ocak ayı mevsimsel olarak bitkilerde dinlenme dönemi, ziyaret zamanını Nisan ve Haziran ayı arası yapmak gerekli, tabiri yerindeyse tam bir görsel şölen oluyor. Programa alalım botanik bahçe gezisini mayıs- haziran ayı arasında yaparız. Yılın bütün zamanında, Botanik bahçe doğa ile iç içe olmak isteyen dostlarını bekliyor.. Şeref verirsiniz, buyrun bekleriz. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-09-2011
|
Beyaz zambak?
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın aygün Merhaba sayın mrduran Bahçe gezimizde sessizce, varlığınızı bilerek dolaşmak ne güzel... İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Alfred Heilbronn Botanik Bahçesi Yaz sonu Sonbahar çiçekleri ![]() Argyreia nervosa Sıra dışı bir sarmaşık |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba sayın aydınlık hoşgeldiniz. Botanik bahçeye, buyrun bekleriz. Merak edip ismini öğrenmek istediğiniz bitkinin adı Hosta ventricosa dır. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-09-2011
|
Günaydın sayın hocam, Bilgi için çok teşekkür ederim.Verdiğiniz bilgi doğrultusunda tekrar internetten arattığımda bu sefer bulabildim. İnternet sitesi türkçe olmadığı için okuyamadım ama en azından resimlere bakabildim ve mor açan türünü de öğrenmiş oldum. Bende ki beyaz çiçek açıyor ve malesef bir gün ömrü var. Çiçeğin bakımı için önerebileceğiniz bir ayrıntı varsa sevinirim. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|