![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Özlenilmeyecek gibi değiller, öğrencilerinizde sizin fidanlarınız görmediğiniz sürede büyüyüp, serpilmişlerdir, güzel olanda budur sanırım. Ben çok fazla fotoğraf çekemedim, paylaşırsanız sevinirim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Botanik bahçede bitkilerin mevsimsel çiçeklenmeleri düzenli olarak sürüyor. Geçen hafta çiçeklenmesini sürdüren devasa çiçeği ile Çin gülü (Hibiscus rosa-sinensis) fotoğraflarını paylaşmak istiyorum. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Alfred Heilbronn Botanik Bahçesi ![]() Çin gülü (Hibiscus rosa-sinensis) ![]() Çin gülü (Hibiscus rosa-sinensis) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
Fakat velilerimden çekenlerden okul açıldığında alır, memnuniyetle paylaşırım. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın siniroluyorum Bilgi istemiş olduğunuz Muz'un botanikal sınıflandırıması, Bilimsel sınıflandırma Alem: Plantae (Bitkiler) Bölüm: Magnoliophyta (Kapalı tohumlular) Sınıf: Monocots (Bir çenekliler) Takım: Zingiberales Aile: Musaceae (Muzgiller) Cins: Ensete Tür:E. ventricosum Doğal olarak bulunduğu bölge: Afrika'nın tropikal bölgelerinde doğal yetişmektedir. Düzenleyen Nuri Murvet : 01-09-2011 saat 23:57 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Nuri bey trompetler ne güzel acmış . Agaclar net adı altında bir gezi düzenleseniz ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biyoloji ve Botanik ana bilim dalı, binası tadilat halinde, botanik bahçede dahil her yer şantiye gibi karmakarışık ... Esasında gezi fikri aklımda fakat bu karışıklık içersinde zevli bir gezi olacağına inanmadımdan davet edemiyorum. Merak edip, zamanı müsait olan dostlarımızı misafir etmektende mutlu oluruz. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
İnsan gözünü alamıyor. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın aygün Birde yanında durup kokusunu alsanız, yanından uzun süre ayrılamazsınız. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Alfred Heilbronn Botanik Bahçesi ![]() Pembe Trompetler Yaz sonu Sonbahar çiçekleri |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|