![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün merhaba Özlem giderilsin diye yakından fotoğraflarını paylaşıyorum..! Sizin bitkinizin malum sonunu söylemediniz, bu fotoğraflar size vicdan azabı duygusunu tattıracak gibi..! Botanik bahçe tropikal serada, yapraklarının güzelliği ile tanınan bitkimiz Dracaena deremensis tanıyarak gezimize devam ediyoruz..! ![]() Dracaena deremensis |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
Sorun onda değildi. Ters bir döneme denk geldi. Bir yerde okumuştum. "Terk eden giden değil, kalandır aslında". Öyle oldu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün botanik bahçede Soğanlı (Geofit) bitkilerin yeni yapılan sergi kasalarına dikimini yapmaya başladık..! ![]() Soğanlı (Geofit) bitkilerinin türlerini tespiti ve dikim kasalarındaki yerlerine montajı.. ![]() Soğanlı (Geofit) bitkilerinin türlerini dikim kasalarındaki yerlerine montajı.. ![]() Soğanlı (Geofit) bitkilerinin türlerini dikim kasalarındaki yerlerine montajı.. Az daha unutuyordum, kendi kendimi görsel olarak tanıtayım bahçe ziyaretine gelinince yabancılık çekilmesin diye..! Saksılarla boğuşan birazcık saçı kalmış arkadaşınız Nuri Mürvet tir... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün botanik bahçede Soğanlı (Geofit) bitkilerin yeni yapılan sergi kasalarına dikimini yapmaya başladık..! ![]() Soğanlı (Geofit) bitkilerinin türlerini tespiti ve dikim kasalarındaki yerlerine montajı.. ![]() Soğanlı (Geofit) bitkilerinin türlerini tespiti ve dikim kasalarındaki yerlerine montajı.. ![]() Soğanlı (Geofit) bitkilerinin türlerini tespiti ve dikim kasalarındaki yerlerine montajı.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün botanik bahçede Soğanlı (Geofit) bitkilerin yeni yapılan sergi kasalarına dikimini yapmaya başladık..! ![]() Soğanlı (Geofit) bitkilerinin türlerini tespiti ve dikim kasalarındaki yerlerine montajı.. ![]() Soğanlı (Geofit) bitkilerinin türlerini tespiti ve dikim kasalarındaki yerlerine montajı.. ![]() Soğanlı (Geofit) bitkilerinin türlerini tespiti ve dikim kasalarındaki yerlerine montajı.. |
|
|
|
![]() |
|
|