![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Nuri Murvet iki haftadır memlekette olduğum için sizi takip edemedim.Buarada çok güzel resimler yükenmiş emeğinize sağlık. Adını bilmeyerek diktiğim bitkinin şimdi tavşan memesi olduğunu öğrendim fakat üç sene aynı şekilde dört yaprak olarak kaldı ve kurudu.Benim toprak biraz sertti acaba ondan olabilirmi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın merlict merhaba Eşinize verebileceğiniz en güzel bitkilerden, hemen alın derim..! İki türü vardır. Birisinin yaprakları oldukça büyük, çiçekleride iridir, yalnız çiçeklenmesi azdır. İkincinin yaprakları daha ufak, çiçekleri küçüktür, yalnız yılın her döneminde iyi bakılırsa çiçeklenir. Tercih senin..! Bakımı : yarı gölge ortam, gelişim sürecinde sık ve az su verin, tabak altında su bırakmayın, bu mevsimde aşırı sulamadan kaçının..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın fatma sunay hoş geldiniz. Ruscus hypoglossum (Tavşan memesi) memesi bitkisi orman altı bitkileridir. Gelişimi yavaş, güneşe asla tahammülleri yoktur, toprak yapısı drene olabilen gevşek topraklarda gelişimi iyidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Alıntı:
![]() Mehmet |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Botanik bahçe tropikal serada herkesce çok iyi tanınan bitkimiz Dracaena Fragrans "massangeana" inceliyerek gezimize devam ediyoruz..! Bitkimiz tanınan bir türdür, fakat çiçeklenmesini çok az bitki sever görmüştür. ![]() Dracaena Fragrans "massangeana" yaprak ve çiçek sapı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Botanik bahçe tropikal serada herkesce çok iyi tanınan bitkimiz Dracaena Fragrans "massangeana" inceliyerek gezimize devam ediyoruz..! Bitki tanınan bir türdür, fakat çiçeklenmesini çok az bitki sever görmüştür. ![]() Dracaena Fragrans "massangeana" genel hali ve çiçek oluşumu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|