![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-02-2008
|
Nuri bey merhaba Hızlı bir şekilde iletilerinizi izledim ama sanırım İstanbul üniversitesi botanik bahçesinin nerede olduğuna rastlıyamadım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz..Şimdiden teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın neslihan@ merhaba İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Alfred Heilbronn Botanik Bahçesi Eminönü ilçesi, Selimiye semtinde bulunuyor. Selimiye camii'nin alt tarafı, İstanbul müftülüğü ile botanik bahçe aynı bahçeyi paylaşıyorlar. Gelmek için iki yol var. Tahtakale, Ticaret Üniversitesi(Eski Ticaret odası) karşısından Süleymaniye camii'ne doğru gelin, Müftülüğün tabelalarını takip edin, aynı bahçede Fen Fakültesi Botanik Bahçesi tabelesını görürsünüz. Fatih istikametinden gelince, Vezneciler istikametinde, İstanbul Üniversitesi kapısından paralel aşağı , Müftülük tabelasını takip edin, aynı bahçede Fen Fakültesi Botanik Bahçesi tabelesını görürsünüz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Tropikal seradayız, Epiphyte: Epifit bitkiler bölümünü gezelim, eğrelti otlarının bulunduğu seraya tekrar geri döneriz. Tillandsia utriculata L. ![]() Tillandsia utriculata L. Düzenleyen Nuri Murvet : 01-12-2010 saat 20:10 Neden: Yanlış harf |
|
|
|
![]() |
|
|