![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
Sayın Muvet' in 152. mesajındaki lantana camara' nın kendisine rastladım bügün senden ayrıldıktan sonra. Minibüsün yol yapımı nedeniyle gelmeyeceğini düşünüp yürümeye başladım ki on on beş adım sonra tam karşımda bir sitenin behçesinde hem de tohuma kaçmış hali. Bizim için bir iyilik düşünsen diyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Alıntı:
Keşke gelseydim seninle o köşeye kadar![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Nuri Mürvet, şu resimleri gördükçe, Mayısa kadar zaman nasıl geçecek diyorum. Nasıl harika bir yer orası öyle... Bence yaptığımız gezide sandviçin yanında tatlılarımızıda getirelim. Ziyaretimiz kısa sürmeyecek belli ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın cenan hoş geldiniz. Çevre bilincimiz yavaşta olsa gelişiyor. Sahip çıkanlarda her geçen gün fazlalaşıyor. Düzelecektir buna inanıyorum. Botanik bahçe dediğiniz gibi, İstanbul'un tarihi dokusu içinde muhteşem bir yer, tabii ki çevre bilinci, doğa özlemi olanlar ve bakmasını bilenler için..! Sayın cenan sizlere, botanik bahçede nasip olursa, sandviçleri yerken nasıl bir manzara içersinde yenilecek diye fotoğrafladım, birazdan paylaşacağım. Sandviç yanında tatlıda kesmeyecek haberiniz olsun..! Bu güzellikleri sizler ile paylaşıyorum, can bu çeker, botanik bahçe gezisi için, tarih belli olduktan sonra, gelebilecek herkesi de davet ediyorum. Buyrun bu güzellikleri hep beraber paylaşalım..! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Resimleri sabırsızlık içinde bekliyorum. Aygün hocam da çok sevinecek eminim ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
sayın cenan Botanik bahçede, bu hafta açan soğanlı bitkilerden Cyclamen (Sıklamen) 'in paylaşmadığım iki adet fotağrafı kaldı, çiçekleri solmadan paylaşayım, bu fotoğraflardan sonra devam edeceğim..! ![]() Cyclamen (Sıklamen) ![]() Cyclamen (Sıklamen) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Botanik bahçe ziyaretinde sandviç yenirken izlenecek manzara fotoğrafları, bence siz piknik sepeti hazırlayın..! ![]() İ.Ü Botanik bahçede, sandviç yenirken manzara ![]() İ.Ü Botanik bahçede, sandviç yenirken manzara |
|
|
|
![]() |
|
|