![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#542 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Zulmün böyleside dostlar başına... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Kuğu gölü balesi yapan nilüferler.... Müziği anımsayın arkadaşlar ve bu fotoğrafa bakışlarınızı sabitleyin. Nasıl, hoş değil mi? Düzenleyen aygün : 12-11-2010 saat 20:08 Neden: eksik harf |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Gerçekten harika |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Ağaç Dostu
|
Salon çamı; burda bazı bitkileri pazardan alıyoruz ve dikkatimi bir salon çamı çekti çokta beğendim. Fiyat sormak için gittim hemen yanına ve inanamazsınız aynı hızla uzaklaştım. Yarım metre nerdeyse 300tl dedi fiyatına. Gerçekten bu kadar fiyatlı bir çam türü mü? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Ağaç Dostu
|
hmmm!.. baharda aynı pazarcıyı mutlaka görürüm Sayın Mürvet, ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sizlere güzel bir haber vermek istiyorum..! Botanik bahçedeki, kaya bahçelerinin düzenlenmesine cumartesi günü başlandı..! Eski halini ve yeni yapılacak düzenleme çalışmalarını sizlerle paylaşmak istiyorum..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Ağaç Dostu
|
sayın Murvet kolay gelsin. Bu soğanlı bitkiler yersiz yurtsuz mu kalacak böyle. Evlat edinecek gönüllü çok da........ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Sayın Hhatice hoş geldiniz. Yıllarca el değmemiş olduğu için doğal ortamında olduğu gibi gelişmişler soğanlı bitkiler, o kadar çoklar ki saksılara tepeleme dolduruyoruz. Fotoğraflarını paylaşacağım..! Yerinden çıkardığımız ağaç hastaydı, bahçede bu ağaçtan (Taxus) üç veya dört tane var. ![]() Formu bozuk, hasta ve fazla ağaçların sökümü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Ağaç Dostu
|
Aynen sevgili arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün merhaba Evlatların sahibi ben olmadığım için kusuruma bakmayın bir şey diyemiyeceğim..! Belki çok küçük olanlardan veya fazla olanlardan satışa sunarlarsa size bildiririm. Bu bölümde Galanthus kardelen çiçeklerinin tür olarak 26 çeşit bulunmakta, yurdumuz her yöresinin endemik türlerde dahil olmak üzere, ülkemizin en geniş kolleksiyonu burada bulunmakta..! ...Ve bunların sökümünü yapıp yeni düzenlemede yerlerine dikmek bize nasip oldu, bu duygularımın tarifi imkansızdır. Fotoğraflarla kaya bahçelerinin yabani ot temizliği ve soğanlı (Geofit), rizomlu bitkilerin söküm ve geçici olarak saksılanması..! Hazırlanın, harika bilgi dolu foğraflarla söküme başlıyoruz. ![]() Sökümü yapılan hasta porsuk ağacının yerinden kaya bahçelerindeki soğanlı (Geofit) bitkilerin sökümlerine başlanıyor. ![]() Sökümü yapılan hasta porsuk ağacının yerinden kaya bahçelerindeki soğanlı (Geofit) bitkilerin sökümlerine başlanıyor. Malzemelerimizi hazırlıyoruz. ![]() Sökümü yapılan hasta porsuk ağacının yerinden kaya bahçelerindeki soğanlı (Geofit) bitkilerin sökümlerine başlanıyor. İlk kayamızı yerinden çıkarmak için bismillah dedik. Haydi hayırlısı...! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
|
Heyecanla izledim Nuri bey. Hani tarihi anlar olur ya ve tanıklık edersiniz. Öyle bir şey... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |