![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Ta taaam bugün oturdum bununla uğraştım öğleden sonra http://www.ebit.ws/yesilepedal.htm Bize katılacak kişiler ad, soyad, meslek ve kendileriyle ilgili doğa, bisiklet vs gibi konuları kapsayan bilgilerini bir fotoğraf ile bana yollarlarsa hemen yayınlayabilirim. Sevgiler&Saygılar ![]() YEŞİLE PEDAL Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu olarak, 14,15,16 Eylül tarihlerinde, Isparta-Sütçüler mevkiînde, Önemli Doğa Alanları’nı da içine alacak rotada “Yeşile Pedal” isimli faaliyetimizi gerçekleştireceğiz. Rota: 1- Sütçüler-Çobanisa Köyü-Çimenova-Beydili Eko Kültür köyü ve dönüş parkurun bir bölümü asfalt bir bölümü orman yoludur. 2- Sütçüler-Sarımehmetler köyü-Gümü-Söğüt yaylası(Akçal zirvesi 2005 mt) Çandır Köyü-Karacaören Baraj gölü-Yazılı Kanyon Tabiat parkı-Müezzinler köyü-Sütçüler Bu parkurda istenilirse Yazılı Kanyon Tabiat Parkında kamp atılacaktır. 3- Sütçüler-Adada Antik kenti-Zengi yaylası-Tota Dağı orman içi dinlenme yeri-Kasımlar köyü-Suçatı mevki ve köprüçay-Aşağı Yaylabelde suyun gözesi-Suçatı-Darıbükü (Köprüçay havzası)Ayvalıpınar Kasabası-Sütçüler |
|
|
|
|
|