agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğa ve yaşama dair her şey > Geziler, Gezilecek Yerler, Türkiye'de önemli doğa alanları
(https)

Beğeni Düzeni1Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-09-2007, 09:51   #151
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Eğer bende bir gün bu Sütçülere gitmessem. Bende Yücel beyin söyledikleri gibi izliyor ve güzel haberlerle dönmenizi bekliyorum. Ağaçlar net üyelerine yakışan bir organizasyon. Emeği geçen gönül veren herkese gönülden tebrikler.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2007, 17:07   #152
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-09-2006
Gel gel lojistik elemana ihtiyaç var ))

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-09-2007, 19:56   #153
Ağaç Dostu

nayda's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2007
Bu güzel organizasyona emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.

nayda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2007, 09:31   #154
Ağaç Dostu

Sevgili Kürekçi ,
Yanınıza gelirken mutlaka gece gündüz ısı farkını düşünerek kalın anorak tarzı birşeyler alın. Yazılı Kanyonda suya girmek için Mayonuz bulunsun(İsteyenler için)
Kamp malzemelerinizi unutmayın.Bisiklet arızaları için malzemelerinizi almayı unutmayın. Pompa,tamir seti,yedek vites ve fren teli,fren pabuçları v.s

Filiz den ve Antalya ekibinden ses seda yok.
Antalya ekibindeki dostlar ve filiz bana **** Kürekçiye telefonlarınızı bildiriniz. Nerede nasıl buluşacağımızı planlayalım. İzmir ekibini İsparta otogardan sabaha karşı alacağım. 8.30-9.00 gibi Sütçülere ulaşacağız. Erzak tedariki ve eksiklerimizin giderilmesinden sonra ve biraz dinlenip kahvaltı ettikten sonra Kaymakamımız ve Belediye başkanımızın startı ile Yeşile Pedal basacağız.
Lütfen iletişim halinde olalım.

Eski 12-09-2007, 10:07   #155
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-09-2006
Galeri: 2
Mahmut Abi herşey hazır. Abartıp yedek zincir bile aldık yanımıza . Hava durumuna baktım da gece gündüz farkı bayağı olacak gibi. İlk gün dışında diğer günler güneşli gözüküyor. Cuma günümüz parçalı bulutlu olacakmış.
Mahmut Abi o dehşet rampaları çıkarken rüzgarı karşıdan yeme olasılığımız nedir? Benim tahminim rüzgarlı olacakmış gibi fakat gönlümüz olmamasından yana tabi ki
Bir de Isparta otogarı şehir merkezinde mi? Yeme içme konaklama gibi ihtiyaçlarımızı perşembe akşamı karşılayabilir miyiz? En kötü durumda otogarda sabahlayacağız zaten

kürekçi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2007, 10:42   #156
Ağaç Dostu

aybala's Avatar

Giriş Tarihi: 15-10-2004
Galeri: 574
Bu macerayı dergide yayınlayacak yazı haline mi getirsek?
Bol foto çekeceksiniz değil mi?
İyi şanslar, bol eğlenceler arkadaşlar. Yolunuz açık olsun.

aybala Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2007, 10:56   #157
Ağaç Dostu

Sevgili Aybala bu maceramızı hem dergimizde yayınlayalım hemde ben TÜRSAB DERGİ de yayınlayacağım.

Kürekçi çok fazla rüzgar alacağımızı zannetmiyorum.İsparta otogarı Şehirin girişinde.

Otogarda yeme içme nizi karşılayabilirsiniz.
Alışverişlerimizi Sütçülerde yapacağız. Ben bu akşam İsparta Belediyesi Başdanışmanı Selim Müftüler i arayacağım,O ve Başkanda Sütçülerli. Sizin için Otogar müdürlüğüne talimat verecek. Bir aksilik olursa telefon numarası 0533/7728244 istediğnizi anda benim adımı vererek arayabilirsiniz.

Otogar dan şehir içine sık sık servis araçları var. Bisikletlerinizi otogarda emanete bırakıp istediğnizi yapabilirsiniz. Ben sizi sabaha karşı alacağım.
Şimdiden kolaylıklar dilerim. Antalya ekibinden ses seda varmı?

Eski 12-09-2007, 11:05   #158
Ağaç Dostu

papatyam's Avatar

Giriş Tarihi: 03-11-2006
Galeri: 1
İyi yolculuklar diliyorum hepinize

papatyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2007, 11:09   #159
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Giriş Tarihi: 01-02-2007
Galeri: 33
Rastgele yolunuz açık olsun.

habibe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2007, 11:09   #160
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Kolay gelsin herkese.
Çok güzel olacağına eminim.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2007, 11:33   #161
Ağaç Dostu

Papatyam,Zenfree,Habibe Hn. Hepinize teşekkür ederim.

Eski 12-09-2007, 11:59   #162
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Galeri: 373
Mahmut bey, Fidancı çok istemesine karşın katılamayacak, iş yerinden izin meselesini halledememiş.
Hiç vakti yok, foruma bile giremiyor. Çok istiyordu katılmayı, hatta yeni bisiklet bile almıştı ama katılamayacak.

Sizlere başarılar diliyorum. Arkanızda koskoca agaclar.net ailesi var.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2007, 12:06   #163
Ağaç Dostu

Sevgili Penelophe aydınlattığın için teşekkürler.

Eski 12-09-2007, 18:22   #164
Ağaç Dostu

Herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim. Umuyorum ki mükemmel bir tur geçireceğiz. Dört günlük bir kaçış, hem de okulların açıldığı haftanın hemen öncesinde çok iyi gelecek hepimize. Keşke diğer gruplardan da katılanlar olabilseydi de daha kalabalık bir görüntü oluşturabilseydik. Bu gidişle "Ben büyüyünce işsiz olucam amca/teyze(!)" gibi bir cümleyi bundan sonra sık duyacağız. İş hayatının acımasızlığı git gide bana da yaklaşırken (bu sene son senem) acaba okulu bitirmesem mi diyorum

Eski 12-09-2007, 18:28   #165
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Galeri: 345
Kürekçi deme böyle yahu, ben lisemden hiç ayrılmıyayım o zaman. Bu sene benimde son senem kardeşlerimden nasıl ayrılacağım diye düşünüyorum .
Organizasyonunuzu imrenerek izliyorum, inşallah çok güzel bir şekilde geçer ve çok eğlenirsiniz. Bol bol fotoğraf ve detaylı bir rapor bekliyoruz...

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2007, 18:45   #166
Ağaç Dostu

Derya yanınızda fotograf makinası da getirin mutlaka . Çünkü yazı ve fotograflar gelir gelmez hem TÜRSAB DERGİ de hem AĞAÇLAR NET DERGİ de kullanılacak. TÜRSAB DERGİ 6 sahife ayırdı bizim için Türkçe ve İngilizce. Ağaçlar net dergi de ise kaç sahife olacağını yönetim belirler sanırım.

Eski 12-09-2007, 18:56   #167
Ağaç Dostu

harbour of tears's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mahmut Leventoğlu Mesajı Göster
Sevgili Harbour of tears ,
Ne alemdesiniz ? YEŞİLE PEDAL BASMAK ETKİNLİĞİ hakkında sizler katılacakmısınız katılacaksanız kaç kişi olacaksınız lütfen bunları belirtin. Zaman daralıyor. Parkurlar belli olmaya başladı. İzmir ekibi katılıyor,İstanbul ekibi katılamıyor.Şimdilik ulaşımı çözebilmeleri lazım. Çalıştıkları için 2 gün olarak katılabilmeyi istiyorlar.
Konaklama çadırda olacak yeme içme konusunu ben hallediyorum. Sütçülerlilerin katkıları ile . Birde iletişim için telefon numaralarını bana iletebilirmisin ?
Selamlar
Malesef ozel bir sebepten full(14-15-16) gelemiyoruz, arada yakalamaya calisacagiz... Soz vermeyelim ve kimseyi baglamayalim...

Tahminen 15 i gibi katilabiliriz ancak kesin olmadigindan siz biz yokmus gibi davranin lütfen... Kendi başımızın çaresine kendimiz bakarız eğer gelebilirsek

Sevgili Kürekçi, Leventoğlu ve tüm arkadaşlar altınızdaki toprak su gibi aksın ve tüm grup kazasız, arızasız bir haftasonu geçirmeniz dileklerimle...

Sevgilerle

harbour of tears Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2007, 19:26   #168
Ağaç Dostu

Sağlık olsun Harbours of tears. Katılabilirseniz çok hoş olacak.Ben yinede telefonumu yazayım istediğin zaman arayabilirsin **** en azından katılmak isterseniz proğramı okumuşsunuzdur. Bulunduğunuz noktayı belirtirsiniz sizleri yönlendiririm.

1.Gün Sütçüler -Beydili Eko Kültür köyü (Gece orada kamp atmayı düşünüyoruz. Arkadaşların performansına göre. Eğer Performansları iyi ise Sütçülere geri dönüp orada kamp atacağız.
2. Gün Dönmezsek yine Çimenova-Çobanisa-Badap-Söğüt yaylası-Yazılı Kanyon
Kanyonda kamp atacağız
3.Gün Yazılı Kanyon-Müezzinler köyü-Sütçüler (**** duruma göre uzun parkur yapıp Yazılı Kanyon-Sığırlık köyü-Selimler gediği-Karadiken köyü-Sütçüler ) döneriz. Bu uzun parkur çok yorucu ve uzun gelebilir. Sonra dönüş.

Benim Telefonum 24 saat açık olacak Ayrıca hergün Kaymakamlık,Jandarma ve Belediyeye bulunduğumuz yerle ilgili not bırakacağız.

Telefonum 0535/742 50 38

Eski 12-09-2007, 19:37   #169
Ağaç Dostu

Derya gelirken AFİŞ varsa eğer getirmeyi unutmayın olurmu. Fazla varsa eğer Sütçüler de dükkanlara filan asarız. EBİT in bez afişi varsa onuda getirin çok hoş olur. Sana start esnasında minik birde konuşma yaptıracağız. Basın bültenleri varsa onlarıda getir. Yerel basına da dağıtırız.

Eski 12-09-2007, 19:49   #170
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın Mesajı Göster
Kürekçi deme böyle yahu, ben lisemden hiç ayrılmıyayım o zaman. Bu sene benimde son senem kardeşlerimden nasıl ayrılacağım diye düşünüyorum .
Organizasyonunuzu imrenerek izliyorum, inşallah çok güzel bir şekilde geçer ve çok eğlenirsiniz. Bol bol fotoğraf ve detaylı bir rapor bekliyoruz...
Upsss!...Kötü örnek oluyorum galiba
Okumak, yeni şeyler öğrenmek, bilgiye bilgi katmak güzeldir. Öğrenilecek şeyler hayatta asla bitmez. Hele de arkadaşlıklar, en çok da onların bittiğine üzülür insan öğrencilik basamaklarını atlarken. Hep geride kalan için üzülürsün, eski güzel günleri bulamayacağını düşünürsün. Ben de şimdi aynı şeyi üniversite hayatım için düşünüyorum. Abilerim, ablalarım sorum size Sizler en çok hangi seneleri hatırlıyorsunuz? Hangisi keşke hiç bitmeseydi diyerek yâd ediyorsunuz?
Çok konuştum yine

Eski 12-09-2007, 19:57   #171
Ağaç Dostu

Oyyy Mahmut Abi ben konuşamam öyle sararır, bozarır, kızarırım

Harbours of tears umarım siz de ucundan kıyısından yakalarsınız bu güzel turu. İyi dilekleriniz için de teşekkürler.

Sütçülerde internet kafe bulabilirsek günlük yazılarımızı siteye de atabiliriz. Hoş olur. Bende ve Ozan arkadaşımızda fotoğraf makinası var. Bolca pil de alacağız yanımıza. USP kabloyu da getirdiğimiz zaman sorun kalmayacak

Eski 12-09-2007, 21:44   #172
Ağaç Dostu

Sütçülerde internet kafe çok. Fakat Sütçülere inmeye zamanımız olurmu bilmiyorum. Bir çare buluruz bakarsın. Dedimya oralarda çok şaşıracaksınız. Bir seferinde Beydili Eko Kültür köyünden öğretmen arkadaşımızın sayesinde ve gelişmiş teknoloji sayesinde sitemize mesaj atmıştım. Birşeyler ayarlanacak sanırım . Ama en kötü ihtimalle Sütçülerde birçok internet kafe var. Öğrenciler için.Konuşmanıda hazırla. Sütçülerlilerin sitelerinde habire etkinliğimiz yayınlanıyor. İsparta Belediye başkanının ,Sütçüler Belediye başkanının,Sütçüler kaymakamının haberleri var biliyorsun.

Sütçülerimde bir ilki gerçekleştireceğiz hep birlikte ,bizden sonra Enduro motorsikletçiler geliyormuş Onlarda Sütçülerden Beyşehire,Akseki ye ve Antalyaya geçecekler. Her yıl gelirler.

İlk olan bu etkinlikte ufak tefek eksikjlikler olabilir. Bunları kafanıza takmayacaksınız tammammı. El feneri almayı unutmayın. )

Eski 13-09-2007, 08:31   #173
Ağaç Dostu

Büyük gün geldi çattı. Bugün yola çıkıyoruz. Yolumuzun açık olması dileğiyle.

Mahmut Abi'ye tüm emeklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.

Güzel haberlerle geri döneceğiz

Eski 13-09-2007, 10:14   #174
Ağaç Dostu

Merhaba Kürekçi Bizim Sütçüler Belediyesi otobüsü saat 21.00 de Göztepe köprüsünden beni alacaklar sabah 5.00-6.00 gibi İsparta da olacağız. Sizi otogardan alacağız. Bisikletlerin gidonlarını gevşetin.Sağa sola rahatça dönebilsin ki bagaja rahatlıkla alabilelim. Otogarda bir sıkıntı olursa haber verin. Otogar müdürüne Belediye Başdanışmanı Selim Müftüler haber verecek.

Şimdiden sizlere iyi yolculuklar dilerim. Benim telefonum sürekli açık olacak.

Eski 13-09-2007, 11:31   #175
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2006
Galeri: 137
Yolunuz açık olsun. Tekerinize taş değmesin.

Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-09-2007, 13:10   #176
Ağaç Dostu

Teşekkürler Yücel ağabey. Sağlık ve esenlikler dilerim.

Eski 13-09-2007, 13:49   #177
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Galeri: 373
Hayırlı yolculuklar.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-09-2007, 13:52   #178
Ağaç Dostu

Hakan KINACI's Avatar

Giriş Tarihi: 11-08-2006
Galeri: 42
Hayırlı yolculuklar diliyorum.

Hakan KINACI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-09-2007, 13:59   #179
/

Giriş Tarihi: 06-06-2007
Hayırlı Yolculuklar ve etkinlikte Başarılar tüm ekibe.

Murat Öz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-09-2007, 15:01   #180
agaclar.net

Mine Pakkaner's Avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2006
Galeri: 99
Başarılar, tadını çıkarın.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025