![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın mtuncer54. Ben de Sapancalıyım. Hem de doğma büyüme. Sayfanıza katkı sağlamak için, birkaç sene önce çektiğim ve bilgisayarımda kalan birkaç Sapanca fotoğrafını eklemek istedim. Fırsat buldukça geliyorum. Oturup suyun kenarında dağları, ağaçları seyrediyorum uzun uzun. Göl kenarında suya uzanan iskelede sazlıklarla, suda yüzen balıklarla konuşuyorum. Oranın havasıyla doluyken içim, o ağaçların tepesinde yara bere içinde büyümüşken, o dağlarda gezmişken bir daha kopamıyor insan... Benim güzel memleketim... ![]() Sapanca Kırkpınar - Göl kenarı ![]() Kırkpınar Belediyesinin bahçesi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Bu yaz sapancada buluşabiliriz uygun bir gün ayarlayabilirsek sevgili zuhredemir. Sapancalılar, Sapancayı sevenler ve özleyenler olarak Seraları da gezeriz. Bahar uygun olurdu mesela nisan ayı![]() Asuman ne dersin ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben sık sık gidiyorum ama sizin için de seve seve giderim. Oraları da görmelisiniz sevgili Sevim.K ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Hocam vallahi öğrencilerin de kulağını böyle kızartıyorsanız Hendeğe mendeğe gelmem ha.. ) Alıntı:
Bu işin yakasını bırakmam ona göre. Havalar düzelince ilk işimiz bu olsun. Ben Cemocuğumu ve Dileği de takarım koluma siz merak etmeyin.. Sayın mtuncer54 Sapanca'nın tanıtımı için emeğinize sağlık. Daha güzel anlatılamazdı sanırım. Yad ettik sayenizde. Sağlıcakla.. |
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Sn. asumandilek, Çok teşekkür ederim, elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum. Sizlerin güzel yorumlarınız konuya ayrı bir renk katmaktadır. Tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Öncelikle çok teşekkür ederim. Çok sevindim Sapancalı olarak sizi agaclar.net'te tanımak beni mutlu etti. Tabi fotoğraflarınızı, anılarınızı aktarmak istediğiniz Sapanca'ya ait tüm paylaşımları esirgemeyiniz. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| sakarya, sapanca, turizm, yeşil |
|
|