View Single Post
Eski 30-11-2009, 18:36   #66
doğalbahçe
Ağaç Dostu.

doğalbahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 15-01-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı Mesajı Göster
Çocukluğumuzda Sekanın göl kenarındaki kampına gitmeyi dört gözle beklerdik.54 yaşında olduğuma göre bahsettiğim olay 40-45 sene öncelerine uzanıyor..Öncelikle çadırlarda kalıyorduk.Sonra tesisler yapıldı..Sazların arasında balık tutmalar..Kaşık olta ile Turna balığı avları.. Sevgili M.Tuncer bu başlığı görünce inanki o günler bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti.Cami efsanesi o zamanlarda vardı.Kayıkla oraya kadar giderdik..Tabii görmek kısmet olmadı..Yüzmeyi ilk öğrendiğim yerdir..Tesislerin yanında Amerikalıların yerleri vardı..Su kayağı yaparlardı..Onları hayranlıkla izlerdik..Daha ne diyebilirimki çoçukluğumuzun en güzel günleriydi.. Daha sonra Oğlum doğduğunda 15 günlük tatilimizi orda geçirdik.Ve bu son oldu..6-7 sene önce kızımın kürek yarışları için günü birlik gidip gelmelerde karşı tarafa geçip İstanbuldereyi tanıdık..Fırsat buldukça geliriz..Şehrin stresinden kurtulmanın bir yoludur..Aslında bende doğma büyüme İzmitliyimdir..Fazla uzattım ama bana eski günleri hatırlattınız.. Teşekkürler.Her şey gönlünüzce olsun..
Sn.Sındırgılı,
Cami efsanesini yaşayan kişilerden biri olmanız ne kadar güzel bir duygu Sizin dilinizden bu kısa ama içinde geçmiş senelerin duygularını barındıran anektotlarınızı burada paylaşmanız çok güzel bir yaklaşım olmasından ötürü ben teşekkür ederim.Sapanca'dan sevgiler , selamlar...

doğalbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön