![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
gecenlerde üniversitenin spor kompleksiyle ilgilenen müraacat odasına gittim, orada büyük bir saksı içinde poliyi gördüm, oo dedim bu dünyanın en hızlı büyüyen ağacıdır. Orada görevli çocuk "abla" dedi, "ben bir senedir buradayım, boyunun değiştiğini hiç görmedim" ben onların yalancısıyım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-02-2007
|
![]() Alıntı:
Aradan geçen 7 sene sonra Mine Hanımın uyarısını yeni farkettim , ve hemen yaptığım hatayı düzeltiyorum. Düzenleyen ahkem : 08-03-2014 saat 18:46 Neden: Hatalı Türkçe kullanımı |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-03-2008
|
bizde apartmanımızın bahçesine diktik. şuan 3. kata kadar geldi. gerçi biz biraz bilinçsizce yetiştirdik. pek budamadık mesela. yeterinde hızlı büyümemesinin bir nedeni de bu imiş meğer... yeni öğrendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
mezarlıktaki paulownia
.... karşıyaka mezarlığının karşısındaki seraların birinde geçen sene görmüştüm 2-3 metre boyunda cılız bir ağaççıktı. geçenlerde önünden geçiyordum 8-10 yıllık bir ağaç görünümüne gelmiş kalınlaşmış gözlerimle görmesem inanmazdım. ben de bizim köyde boş bir arsa var oraya dikmeyi düşünüyordum ama bir yandan da çekimser kaldım. şimdi iyi diyenler de var kötü diyenler de var. ya bizim toprağımıza uyumsuzsa ya zmanla diğer bitkilere de zarar verirse falan diye. biraz daha bekleyeceğim o yüzden.. Düzenleyen kala : 16-04-2008 saat 15:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-08-2007
|
Bahçemizde,yaklaşık 16-17 m boyunda bir ağacım var. İlk diktiğimizde problem yaratacağını düşünmemiştim.büyüdükce çevresinde ve altında bulunan meyve ve sebzeleri etkilemeye başladı.sanırım daha fazla büyütmeden kesmek durumunda kalacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|