![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-09-2009
|
sayın kalambaklı ilgine teşekkür ederim ama buradaki 3 resimdeki ağaççıklarda sakız ağacı bunların melengiç (çitlenbik) olma durunu yok sahada melengiç te var resmini aşağıya yükledim bunlarada sakız aşısı yapacagım ama bu yukarıdaki bitkilerden dişi ve erkeği nasıl ayrılaçagı konusunda yardımcı olunursa sevinirim. Sitede kendini sakız konusunda uzman ilan etmiş çok arkadaş varda (sözüm bu işin üstatlarına değil) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Alıntı:
bu sayfayi ziyaret etmemenizi tavsiye edecegim.sakiz agacina yüregini ortaya koymus Metin GEMİCİ – Tansu AVCI isimli arkadaslarimizin calismalarina bir göz atin diyecegim, gercekten cok muhtesem is cikarmislar; Bir göz atin hemde urlaya cok yakinlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-09-2009
|
Arkadaşlar formun bu köşesinden epey zamandır ses çıkmıyor. yanılmıyorsam 25 kasım 2010 tarihinde izmir de bu sakız ile ilgili bir toplantı var ''Çeşmeye Sakız kuruyoruz'' konulu bir toplantı izka ,orman bölge müdürlüğü ortaklaşa yapılan bir toplantı yerini tam hatırlamıyorum öğrenince yazarım. Benim için tam zamanında yapılmış bir organizasyon tüm sakız severler buluşalım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|